Thu, 15/02/18 - 01:07

Weekend Blog Awards 2012

2012 weekend blog awards

Gisteren was het een grote dag voor menig Belgisch blogger want voor de eerste keer in de Belgische geschiedenis werden er prijzen uitgedeeld. Knack Weekend doopte deze prijsuitreiking: de Weekend Blog Awards. Dè kers op te taart voor de hard werkende blogger!

Knack Weekend en Le Vif zetten de beste blogs stevig in de spotlight. Nadat 3116 mensen hun favoriete blog nomineerden werden vorige maand de kanshebbers bekend gemaakt. De 10 verschillende categorieën  blogawards logowerden vervolgens voor 40 procent aan een publieke stemming onderworpen. De andere 60 procent werd door een vakjury, bestaande uit redactieleden van Knack Weekend en Le Vif, beslist. Maarliefst 12.579 mensen brachten hun stem uit!

De uitreiking werd toepasselijk gepresenteerd door Tiany Kiriloff en Ben Van Alboom. Zij mochten de bloggers hun trofee overhandigen! Na de uitreiking konden de genodigden genieten van een hapje en een drankje terwijl de dj de sfeer erin bracht. Er werd uitgebreid genetwerkt en uiteraard werden de social media kanalen overspoeld door updates van deze eerste editie Weekend Blog Awards.

De blogs werden onderverdeeld in 10 categorieën: Deco en Design, Travel, Food, Photography, Entertainment, Niche, Cityblog, Personal, Beauty en Fashion.

Hieronder de winnaars die zich de beste Belgische blog uit hun categorie mogen noemen.

De Auteur

Commentaar

  1. Bert · mei 8, 2012

    Proficiat aan de winnaars! :)

Geef uw mening


*